2009. november 3., kedd

Elkezdtem!


Több, mint egy hónap után ismét jelentkezem. Akkor még szinte nyár volt, most pedig lassan elönt a karácsonyi hangulat!

Volt nálunk kémény bontás-építés, ablak szigetelés és most lehet rendet tenni... Csak lassacskán, nem megy az olyan gyorsan...


No, de nem is azért ragadtam billentyűzetet, hogy nyavalyogjak, hanem, hogy újságoljam elkezdtem a közös takaró összeállítását!!!
Az aprajával kezdtem.


Ezidáig 40 blokk gyűlt össze, 15 kedves blogoló társunktól.


Ezúton is köszönöm mindenkinek a részvételt. Nagyon nagyon örültem minden levélnek, munkának, kedves szavaknak és a bélyegeknek. Jóleső érzés volt bontogatni a borítékokat és csodálni mások keze munkáját!!! Szinte el sem hiszem, hogy belefogtam és most itt vannak a blokkok, és várják, hogy a helyükre kerüljenek!

Még várok munkákat, és aki jelzi, hogy -rövid időn belül- szeretné elküldeni munkáját, írjon! Mindenképpen megvárom a teljes összeállítással.

Ezúton mutatom be Manka által küldött négyzeteket. A felső képen középen, kereszt alakban a 4 bordó-fehér-világos barna fonalakból horgolt blokkokat küldte ő. Már "bedolgoztam" amikor eszembe jutott, hogy azokról nem készítettem külön fényképet. Sorrrry!

6 megjegyzés:

  1. Wow, nem kis munkád lesz az összeállítással :) Nálunk most zajlik a tetőcsere :(

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy újra itt vagy!
    Nem irigyellek az előtted álló hatalmas feladatért. Kitartást, sok türelmet kívánok hozzá! Csodás lesz a végeredmény, vidám, színes, és MI készítettük! De jó!!!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy jelentkeztél!
    Nagyon jó lesz a takaró. Az összeállításhoz sok erőt, mert nekem ahhoz kell mindig a legtöbb.
    Macus
    www.macusvilaga.hu
    Kitettelek a blogok közé, jó?

    VálaszTörlés
  4. Én sorry, én sorry! Annyit gondoltam rád! rátok! De még mindig nem horgoltam... de szeretném! megvársz? És nem baj, ha nem többszínű? nem tudom, hogy kell szépen bekapcsolni az új szálat... mondjuk meg is taníthatnál egy-két fogásra:) Eljösssz? Na? vagy én megyek...

    VálaszTörlés
  5. Fú, de érdekes, hogy a mieink tényleg mennyivel kisebb négyzetek! De legalább a Mankáéi akkorák, mint az enyémek. Pedig az előírtak szerint csináltam én is...

    VálaszTörlés