2009. február 6., péntek

"Süni"

Te milyen tűpárnát használsz??

Szeretnék készíteni magamnak tűpárnát, mert még nincs :-(
Igaz már régóta varrogatok, géppel is, kézzel is egyaránt, de tűpárnára még nem tettem szert. Párszor előfordult már velem, hogy a gombostűket tartó kis dobozka kiborult :-/, majd keresgethettem a szőnyegen a tűket, és reménykedhettem, hogy mindet megtaláltam...
Emlékszem még óvodás koromban készítettem filcből halacska formájút, de az valami miatt nem volt az igazi. Vagy a filc vagy a töltőanyag miatt nehéz beleszúrni a tűket, pedig az lenne a lényeg, hogy könnyen, gyorsan helyükre kerüljenek a gombos-, vagy varrótűk.


Ötleteket várok tőletek!! Ki, milyen tűpárnát használ és miért (anyag, töltelék, forma, praktikum...)?
Kommenteljetek, és mutassátok be blogotokon, rövidke leírással, vagy történettel (ha fűződik hozzá), és hogy miért olyan fontos számotokra, ha egyáltalán fontos...
Nem mondom, hogy játék, csupán kérés, de jótett helyébe jót várj alapon, akik segítenek e (számomra) fontos döntésben azok kalapba kerülnek...

Előre is köszönöm!!

7 megjegyzés:

  1. Szia! Nekem több tűpárnám is van, de mégis legtöbbször csak 1et használok. Készen vettem, a csuklóra erősíthető, így mindig kéznél van.
    Amúgy örülök ennek a hírnek, mert jó irányban gondolkoztam.... ;)

    VálaszTörlés
  2. Éppen készülőben van egy pár tűpárnám, úgyhogy egy kis türelemet kérek még a közzétételig. :) Addig is a virágos tűpárnámat meg tudod nézni, az fent van a blogomon.

    VálaszTörlés
  3. De jó, már napok óta azon agyalok, hogy elkellene indítani egy ilyen körkérdést,(kinek milyen a kedvenc tűpárnája) de mivel még nagyon kezdő blogoló vagyok, nem volt merszem hozzá. Így éppen kapóra jött a kérdésed :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a hozzászólásodat a blogomban. :)

    VálaszTörlés
  5. Hát én is tűpárnán gondolkodom, mert a kendők miatt szert tettem két doboznyira és most henteregnek. Majd visszanézek, ki milyen ötletet ír ide.

    VálaszTörlés
  6. Szia, most láttam meg ezt a bejegyzésedet.
    Nézz be hozzám, tettem fel pár tűpárna-képet, ezeket pár éve csináltam.

    VálaszTörlés
  7. Véletlen jártam erre, és épp a napokban újítottam fel a tűpárnámat ...

    VálaszTörlés