2009. szeptember 21., hétfő

Beszámoló

Tegnap Kiserivel volt találkám Kecskemét Főtéren.
Colette Barátság takarójának egyik darabját adta át nekem. Úgy volt, hogy hárman leszünk és össze is öltögetjük, de sajnos Ili nem tudott eljönni, így itthon varrtam össze a blokkokat.

Erika is hozta a családját a találkozóra. Hát meg kell mondjam, nagyon helyes gyermekei vannak:-)) A kicsik göndör fürtjei imádnivalóak és a nagyobbak kedvessége és a testvérek iránti szeretete...
Én így láttam őket, egy boldog nagy család! Apuka sem lógott ám ki a sorból, türelmesen figyelte és kísérte a gyermekeket, akik vidáman játszottak és alkottak a kézműves helyeken.

Erikát pedig egy nagyon kedves és helyes teremtésnek ismertem meg, aki szeretettel neveli négy gyermekét, nagyon ügyes és szerető feleség.

Már csak azt sajnálom, nagyon, de nagyon, hogy nem készítettem közös fényképet Erikával és a blokkokkal:-((( Sajnos egy soha vissza nem térő alkalmat mulasztottunk, de remélem, hogy tudunk még találkozni és bepótoljuk a közös képet (a blokkok nélkül is).

A lánc elindult:
A blokkok összekerültek.

Ebben a pillanatban már egy borítékban csücsülnek és várják, hogy a következő állomáson, Ili levélszekrényébe landoljanak és társuk, a harmadik blokk is csatlakozzon.

Egyébként Erika nem érkezett üres kézzel, hozott nekem ajándékot, aminek nagyon-nagyon örültem!!
Köszönöm szépen Erika!!
(én idő hiányában sajnos nem tudtam készülni ajándékkal, de már tudom mivel fogom meglepni Erikát a következő alkalommal!!)
Mutatom is milyen szépségeket kaptam:
Horgolótű tartó
Így mostmár mindegyiknek van saját "kuckója".

Tűpárna
Ezt a helyes tűpárnát a varrógépre akasztottam, így varrás közben is kéznél vannak a gombostűk. (már régóta tervezgettem oda egy párnácskát:-)

Kendő
Ez a kendő a "gyűjteményemet" gyarapítja. Régebben gyakran hordtam kendőt és beszereztem egy párat, hangulatomtól, alkalomtól függött mikor melyiket hordtam. Ez éjjel-nappal hordható:-))

Balázsnak egy kis szütyő
Végül ezt a kis szütyőt mutatom, amelyet Erika Balázs fiamnak hozott. Nagyon aranyos kis darab. Még kóstolgatja a fiam, de amint pakolósabb kedvében lesz megkapja és pakolászhatja bele a játékait:-)) Addig én gyönyörködöm benne!!

Végül egy kis ráadás, képek a jelenlegi munkámról (babahordozóról, illetve annak díszéről)

Balázsnak is nagyon tetszik, mert nem hagyta, hogy lefényképezzem, így a begyűjtés pillanatában sikerült képet készítenem:-))



5 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam veletek ott lenni.Gyönyörű ajándékokat kaptál Erikától.Biztos én is bajban lettem volna az ajándékozással.
    Várom a csomagot!!!!
    Azért nagy kár, hogy nem fényképeztetek.
    Remélem azért egyszer még össze tudunk hozni egy találkát.

    VálaszTörlés
  2. De édes vagy...! Ennyi szépet rólunk...:)
    A teknősöd szuper lett! Én is nehéz szívvel válnék meg tőle! Annyira jó a páncélja meg a színei! Ügyi vagy! és olyan jó így együtt látni a kis blokkjainkat...:)

    VálaszTörlés
  3. Csak most néztem meg közelebbről az összevarrásod. Én nem így akartam összevarrni. Reméljük másolni még tudok. Húúúúúúúúhaaaaaaaaaaaa
    Jobb lett volna, ha eltudok menni a talira!!!

    VálaszTörlés
  4. Erika!
    Ennyi szépet, mert olyan jó volt titeket látni. Mosollyal az arcomon aludtam el tegnap.

    Ili!
    Szerintem nem gond ha másképp varrod össze! És ha erre jársz még összefuthatunk:-))

    VálaszTörlés
  5. Ma megkaptam a csomagot!!!!
    Össze is varrtam azonnal küldtem tovább Debrecenbe.

    VálaszTörlés